Nieuwsberichten

Beurs Openbare Ruimte – 28 & 29 september

Wij laten graag weten dat VRM standhouder zal zijn op de komende editie van de Dag van de Openbare Ruimte, Jaarbeurs Utrecht, 28 en 29 september a.s.

Deze grootste vakbeurs door en voor iedereen die op de een of andere manier van doen heeft met de inrichting van de openbaar toegankelijke ruimten toont alles wat er tegenwoordig op dit gebied verkrijgbaar is. Het biedt de bezoekers ruime mogelijkheden om kennis te maken met deze dynamische bedrijfstak. Bekijken we het beursaanbod nader dan lijken ‘duurzaam’ en ‘innovatie’ de toverwoorden te zijn, waarbij ‘creativiteit’ en ‘groen’ er hand-in-hand gaan. Alle denkbare noviteiten met zelfs hightech ontwikkelingen worden aan het publiek getoond.

Maar, VRM blijft ook hier met beide benen op de grond staan en kiest voor een presentatie van de SWN80, het unieke no-nonsense water(speel)toestel. Onderhand een begrip in de wereld van speeltoestellen èn, onvergelijkbaar met andere handpompen vanwege de decennialange beproefde techniek en de absoluut unieke eigenschap hufterproof. Solide is bij òns namelijk het toverwoord.

Kent u dit toestel van ons nog niet vraag dan uw gratis entree tot de beurs HIER aan. Dan kunt u er zelf kennis mee maken en u kundig laten adviseren.

Wij ontvangen u graag in hal 4, stand 6.59

Dag van de Openbare Ruimte

 

Bezoekadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

T +31 (0)55 - 533 54 66
Postadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

E info@vrm.nl