Gereedschappen

VRM biedt in haar leveringsprogramma ook een ruime sortering materialen, installaties en gereedschappen voor het ‘slaan’ van putten. Deze traditionele, oerdegelijke gereedschappen hebben zich door de jaren heen meer dan eens bewezen en verlenen prima diensten in ontwikkelingsgebieden.

Bij de samenstelling van deze sets en de productie van de onderdelen staat het begrip ‘solide’ centraal. Immers, onder de meest extreme omstandigheden zal elk onderdeel van de voorziening moeten blijven functioneren. In weer en wind, in weiland en in woestijn. Al tientallen jaren bieden wij hiervoor een tweetal complete sets aan. Deze zijn samengesteld op noodzakelijkheid en bruikbaarheid. De sets gelden inmiddels als de standaard in de wereld van hulporganisaties die zich met waterwinning bezighouden, dan wel op dit gebied ondersteunende diensten leveren.

Let wel; we hebben het hier over materialen die m.b.v. menskracht en handbediening dienen te worden gebruikt. Geavanceerde motorisch of elektrisch aangedreven installaties worden door VRM niet geleverd.

Bezoekadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

T +31 (0)55 - 533 54 66
Postadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

E info@vrm.nl